Parhaat Ruokablogit

Maistuis varmaan sullekin!

Pastrami hirven sydämestä

8 Helmikuu 2021

Kun pari päivää ennen jouluaattoa saimme hirven sydämen, tiesin heti, että oli vihdoin tullut aika kokeilla Kaikki äitini reseptit -blogin hirven sydämestä valmistettua pastramia. Keittelin äkkiä liemen kasaan ja sydän ehti sopivasti pari vuorokautta maustumaan ennen aaton aaton savustusta. Ohjeessa liemen suolamäärä tuntui niin hurjalta, että Nannalta itseltäänkin asiaa tiedustelin, ja hänkin myönsi, ettei ohjeessa suolamäärä taida olla ihan oikein. Päädyin käyttämään liemessä puolta suolamäärästä ja se on osoittautunut hyväksi. Oikeastaan jo silläkin suolamäärällä tulee pikkaisen liian suolaista, jos liha maustuu liemessä pidempään.

Liharuoat Riista ruoka Savustus

Lue koko juttu täältä »

Maistuis varmaan sullekin! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »