Parhaat Ruokablogit

Maistuis varmaan sullekin!

Käristys peuran sydämestä

1 Tammikuu 2018

Saimme taas pitkästä aikaa peuran sydämen. Olen yleensä keittänyt sydämen mausteliemessä ja sitten se on syöty joko kylmänä leikkeenä tai sitten olen tehnyt siitä kastikkeen. Nyt ajattelin käyttää sydämen johonkin ihan muuhun, ja koska jääkaapissa oli pekoniakin, päätin kokeilla tehdä sydämestä käristystä. Sydämestä puhdistin kaiken ylimääräisen pois ja sitten pakastin sen kolmessa osassa. Pakastimessa annoin sydämen olla vain niin kauan, että se veti sopivaan kohmeeseen.

Kastikkeet Liharuoat Riista ruoka

Lue koko juttu täältä »

Maistuis varmaan sullekin! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »