Parhaat Ruokablogit

Maasta ja merestä

Paistettua vesimelonia ja sardellia

9 Maaliskuu 2024

Suolaisen ja makean liitto toimii myös tässä makuyhdistelmässä erinomaisesti. Ainekset: Sardellifileitä (itse suosin Ortizin valmistamia) tai esim. kylmäsavulohta Caviart tai aitoa mätiä Puolikkaan appelsiinin mehu Kuivattua rakunaa Yksi tähtianis Vesimeloni Tilliä Oliiviöljyä Suolaa Yhdistä appelsiinin mehu, rakuuna, tähtianis ja ripaus suolaa ja sekoita. Leikkaa vesimelonista alle sentin paksuisia siivuja ja noin sardellifileiden mittaisia. Jos siemeniä on paljon, niin poista helpoimmin irroitettavat pinnasta.

Espanja Pääruoka sardelli vesimeloni caviart anchoa sandia

Lue koko juttu täältä »

Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »