Parhaat Ruokablogit

Maasta ja merestä

Marinoidut sinisimpukat

26 Helmikuu 2024

Marinoidut sinisimpukat eli Mejillones en escabeche on kotoisin äyriäisistään tunnetusta Galician alueelta. Ainekset: 1 kilo sinisimpukoita 1,5 dl oliiviöljyä 0. 5 dl sherryviinietikkaa 1 tl mietoa savupaprikajauhetta 0. 5 tl tulista savupaprikajauhetta Laakerinlehti Suolaa Mustapippuria Pese simpukat huolellisesti ja höyrytä kattilassa tilkassa vettä, kunnes aukeavat. Poista aukeamattomat simpukat.

Espanja galicia sinisimpukka tapas osdunares äyriäset

Lue koko juttu täältä »

Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »