Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien
20 Joulukuu 2025
Ibericon secreto on vähintään possun lihan Rolls-Royce, voisin väittää, että kaikkien liharuokien kingi. Se on helppo valmistaa ja jos haluaa nauttia ainoastaan lihan hienostuneesta mausta, voi jättää ohjeen kastikkeen pois. Toki siitäkin tulee omat sävyt ruokaan, mikä kruunataan täydellisesti ruokaan sopivalla viinillä. Ainekset neljälle: 0,5 kiloa ibericopossun secretoa Suolaa Kastike: Sipuli 100 g kirsikkahilloa 2 dl punaviiniä 2 rkl tomaattipyreetä Oksa rosmariinia Oksa timjamia Oliiviöljyä Valmistus: Vaimistamme ensin kastikkeen, pilkotaan sipuli ja kuullotetaan oliiviöljyssä paistinpannussa. Lisätään punaviini ja annetaan hautua 10 minuuttia.
Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien