Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Tonnikalamunakas anjovisvoilla à la Escoffier

3 Toukokuu 2020

Auguste Escoffier (1846-1935) oli arvostettu keittokirjailija ja nykyaikaisen gourmet-keittiön uranuurtaja. Häntä nimitetään edelleen "kokkien kuninkaaksi" ja "kuninkaiden kokiksi". Tonnikalamunakasohje anjovisvoilla on todella helppo tehdä ja maistuu taivaalliselta, kun antaa anjovisvoin sulaa lämpimän munakkaan päällä. Hyvää, halpaa, nopeatekoista ja kuitenkin Michelinin tähtilaatua. Munakas:8 kananmunaa1 tlk tonnikalaa oliiviöljyssä (huom: myös öljy käytetään)suolaavalkopippuria Anjovisvoi:50 g voita4 anjovisfileetä (käytin 8 kpl)1 rkl silputtua ruohosipulia (käytin 2 rkl) 1.

anjovis munakas munaruoka ranskalainen tonnikala anjovisvoi

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »