Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Syyspäärynät rokkaa

27 Syyskuu 2020

Mikä päärynäsato! Sadonkorjuulounaamme makeaksi päätösnumeroksi valmistin punajuuriliemessä keitettyjä päärynöitä. Liemestä löytyi raastettua punajuurta, appelsiinia, tähtianista, limettiä, sokeria ja mustapippuria. Keitin ensin liemen ja seuraavana päivänä keitin päärynät siinä. Kaunis punainen väri tarttuu hyvin päärynöihin ja väri tulee hyvin esille vaniljajäätelön/vatkatun kerman/mascarponekerman kanssa tarjottuna.

appelsiini hedelmäjälkiruoka hedelmät Jälkiruoka päärynä punajuuria sadonkorjuu punajuuripäärynät

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »