Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Savusilakkavoi

4 Lokakuu 2018

Julkkiskokki Mannerströmin makusinfonia - aromivoi, joka sisältää savusilakan ohella punasipulia, sitruunaa, ruohosipulia, kaprista ja worcestershirekastiketta. Punasipuli keitetään sitruunamehussa ja saa siitä valloittavan värinsä, joka ruohosipulin ja kapristen vihreän kanssa tekee voista hieman salaperäisen näköistä. Maku on mitä herkullisin. Savusilakkavoi sopii leivän päälle tai grillatun lohen seuraksi. Lisukkeeksi keitettyjä (napakoita) vihanneksia, jotka glaseerataan voissa (tavallisessa) pannulla.

Kala lohi maustevoi savukala silakka Vihannekset

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »