Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Naudankieli kapriskastikkeessa + viinivinkki

9 Helmikuu 2018

Lapsuuden kodissani äitini keitti pari kertaa vuodessa naudan kieltä ja muistaakseni hän teki klassista madeirakastiketta sen seuraksi. Söin sitä mielelläni, kunhan en liikoja miettinyt, mitä olin syömässä. Kuten ranskalainen bloggaaja niin osuvasti ilmaisee asian: kielen valmistus muistuttaa elämää, ei aina houkuttele mutta monien ponnistelujen ja rakkaudenosoitusten jälkeen lopputulos maksaa vaivan. Ja loppujen lopuksi kieli on verrattavissa lihaan yleensä. Kun sen valmistaa tällä menetelmällä siitä tulee viettelevän ihanaa ja suosittelen valmistamaan maailman parasta kapriskastiketta kielen kaveriksi.

juhlaruoka kapris kapriskastike kastike kieli Liha viinivinkki

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »