Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Maalaisbistron gluteeniton suosikkipizza

16 Tammikuu 2018

Uunipellillen pizzaa ja kaksi täytettä: toisella puolella päärynää, chèvreä, rosmariinia ja pinjan siemeniä ja toinen puoli täyttyi tuoreilla tomaateilla, tapenadesardiineilla, chèvrellä ja rosmariinilla. Pohja on sekoitettu kikhernejauhoista, vedestä ja kuivatuista yrteistä. Helppo ja nopea taikina, joka riittää vajaan uunipellilliseen pizzaa. Pohja: 3 dl kikhernejauhoa 2 dl vettä 1-2 tl pizzamaustetta/kuivattuja yrttejä hieman suolaa (riippuen täytteen suolaisuudesta) Sekoita jauhot, vesi, yrttimauste ja suola. Anna taikinan levätä ainakin 10 minuuttia.

Gluteeniton gluteeniton pizzapohja kikhernepohja pizza pizzapohja pizzatäytteet

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »