Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Korealaiset kanapullat + makeanvoimakas glaze/dippi

15 Elokuu 2018

Tässä tulee lupaamani korealaistyylisten kanapullien resepti. Voit käyttää jauhettua kalkkunaa, jos satut saamaan sitä. Valmistus on yllättävän helppoa, koska pullat paistetaan uunissa. Vastustamattomat pullat ovat hyviä kylminä, muttei kuitenkaan jääkaappikylminä. Ainekset 20 pieneen cocktailpullaan:450-500 g jauhettua kanaa/kalkkunaa (kuvan määrään olen käyttänyt 700 g)3-4 rkl soijakastiketta1-2 rkl raastettua inkivääriä1-2 rkl seesamöljyä1-2 rkl kalakastiketta2-3 raastettua valkosipulin kynttä1 kevätsipuli, hienonnettuna1 chili, ilman siemeniä ja hienonnettuna2 rkl riisijauhoja1 valkuainen, kevyesti vatkattunasuolaa ja pippuria1.

aasialainen aasialainen noutopöytä chilikastike dippikastike gochujang Kalkkuna kana kastike Korea korealaiset lihapullat noutopöytä

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »