Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Keltainen gazpacho viilentää mukavasti

2 Elokuu 2018

Käyttämällä hunajamelonia, keltaisia tomaatteja ja keltaista paprikaa saat kauniin keltaisen kesägazpachon. Siis kylmä keitto, jonka blenderi surauttaa tasaiseksi hetkessä. Ei keittämistä, ainoastaan pilkkomista. Tein ison kannullisen jääkaappiin ja se riitti noin 12 lasilliseen. Seuraavana päivänä se maistui vielä paremmalta yövyttyään jääkaapissa.

Alkuruoka Brunssi chili gaspacho gazpacho hedelmät Keitto kesäruoka kurkku meloni noutopöytä paprika tomaatti Valkosipuli Vihannekset vihanneskeitto

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »