Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Kanaa ja couscousia marokkolaisittain

6 Marraskuu 2019

Oletko tottunut käyttämään couscousia/kuskusia ruoanlaitossa? Itse olen vasta viime aikana oppinut käyttämään näitä pieniä durumvehnäjauhoista tehtyjä ryynejä, vaikka niitä on pitkään ollut kuivakaappini perukoilla. Vasta Marrakeshin-vierailun jälkeen päätin korjata tämän epäkohdan, koska kauniit ryynit sopivat moneen ruokaan. Niillä voi korvata perunan, pastan ja riisin tai niitä voi käyttää pohjana ruokaisassa salaatissa. Idea tähän kanacouscousiin tuleewww.

couscous kana marokkolainen noutopöytä ras el hanout

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »