Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Ojingeo Bokkeum - tulinen korealainen mustekalawok

18 Marraskuu 2019

Myös tämä aasialainen mustekalaruoka tulee Jennie Walldénin kirjasta "Mycket smak på nolltid". Paitsi mustekalaa maukas wokki sisältää kasviksia ja tulista makeahkoa kastiketta. Menekki oli taattu! Ainekset neljälle: 500 g puhdistettua mustekalaa, mieluiten moscaridinia (käytin pieniä seepiamustekaloja)1 keltasipuli1/2 kesäkurpitsa1/2 vihreä paprika (käytin oranssia)1/2 punainen paprikaneutraali rypsiöljy paistamiseen2 kevätsipulia1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä (unohdin) Kastikkeeseen:1/2 rkl gochujangia (korealainen chilitahna)1 rkl paprikajauhetta2 rkl korealaista/japanilaista soijaa1/2 rkl seesaminöljyä1 rkl hienoa sokeria2 valkosipulinkynttä, raastettuina2 tl raastettua inkivääriä 1. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset.

aasialainen aasialainen noutopöytä helppo kasvikset Korea mustekala nopea wok korealainen mustekala

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »