Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Ahvenkeitto de luxe

5 Marraskuu 2018

Niistä onnettoman pienistä kaloista, jotka eksyvät verkkoihin silloin tällöin, kannattaa keittää hyvä kalaliemi. Sen voi joko käyttää heti tai pakastaa. Tällä kertaa käytin ainoastaan pikkuahvenia, mutta mikä tahansa kalalaji kelpaa. Kalat suomustetaan (ahvenia ei tarvitse) ja sisukset poistetaan; sitten ne ovat valmiita hyppäämään liemeen vihannesten joukkoon. Vihanneslaatikosta löytyy yleensä jotain sopivaa tällaiseen liemeen.

ahven Kala kalafondi kalakeitto Keitto liemi Vihannekset

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »