Parhaat Ruokablogit

Lyhyenä hetkenä

Toad-in-the-hole juureksilla eli brittiläistä perinneruokaa kasvisversiona!

9 Helmikuu 2022

Meillä on puolisoni kanssa yhteinen ihastus. Hänen nimensä on Yotam Ottolenghi, israelilaissyntyinen ja sittemmin Britanniaan kotiutunut keittiömestari, ruokakirjailija ja ravintoloitsija. Kaikki, mihin Ottolenghi kauhansa upottaa, muuttuu käsittämättömän herkulliseksi ruokataivaaksi. Hänen ruokafilosofiansa on täynnä Lähi-Idän mausteita, tuoreita raaka-aineita, sesonkiruokaa, roppakaupalla kasviksia ja superkiinnostavia makukomboja. Alkuhuuma on kestänyt kohta kolme vuotta, sinä aikana keittokirjahyllymme on täydentynyt kahdella … Jatka artikkeliin Toad-in-the-hole juureksilla eli brittiläistä perinneruokaa kasvisversiona!

juurekset juuriselleri kasvisruuat lanttu pannukakku pikkusyötävät punajuuri talvi nyhjää tyhjästä

Lue koko juttu täältä »

Lyhyenä hetkenä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »