Parhaat Ruokablogit

Leivontalaboratorio

Fazerina-kakku / Appelsiinisuklaakakku

13 Joulukuu 2018

137 g Fazerinaa (1 levy ja 1 suklaapatukka) 1 appelsiinin kuoriraaste 5 dl vehnäjauhoja 1 tl vaniljasokeria 1/2 tl suolaa 2 dl öljyä 3 munaa 2 dl kermaa Pilko suklaa pienemmiksi paloiksi ja raasta appelsiinin kuori. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita mukaan öljy sekä kerma. Lisää kosteiden aineiden joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää lopuksi raastettu appelsiinin kuori sekä pilkottu suklaa.

appelsiini fazerina kahvikakku Kuivakakku suklaakakku

Lue koko juttu täältä »

Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »