Leivontablogi Makeaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
9 Marraskuu 2018
Lupasin eilen marenki-browniejutun yhteydessä julkaisevani tänään hyvän käyttövinkin ylijääneille keltuaisille. Teen usein keltuaisista erilaisia tahnoja, kuten lemon curdia tai nyt pikkujoulukauden startatessa tätä ihanaa glögicurdia. Tällä kertaa keltuaisia oli kuitenkin niin paljon, että halusin leipoa kakun. Minulla on jo pitkään ollut tarkoituksena testata Irman ihannekakku blogista löytyvää kultakakkua, mutta harvoin olen muistanut ohjeen kun ylimääräisiä keltuaisia on ollut käsillä. Nyt kuitenkin olen hautonut mielessäni ideaa chai-mausteen käytöstä leivonnassa, joten päätin hoitaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja toteuttaa samalla myös tuon kultakakku idean.
Leivontablogi Makeaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien