Parhaat Ruokablogit

lautasellinenrakkautta.fi

Parsaa, tomaattia ja parmesania

1 Joulukuu 2020

Täällä sitä jälleen ollaan uunin äärellä, lempipuuhissani. Edessäni paahtopelti ja kädessä jääkaapista napattu parsanippu sekä pöydältä kulhosta löytyneet jo vähän nuutuneet pikku tomaatit. Tuota parsaa saa nykyään ihan mihin aikaan vuodesta tahansa. Eivät ne toki ole nyt ihan niin herkullisia kuin keväällä, mutta paahtamiseen, siihen ne sopivat tällaisinakin. Ja tomaatit, ne toimivat erinomaisesti vähän ryppyisinä.

Balsamico kasvisruoka kirsikkatomaatti oliiviöljy parmesan parsa pinjansiemen sitruuna tomaatti sitruunankuori redusointi

Lue koko juttu täältä »

lautasellinenrakkautta.fi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Lokakuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »