Parhaat Ruokablogit

Kulinarismia mahan täydeltä

Tempura jättikatkaravun pyrstöt ja Bestheim Grand Prestige Crémant d' Alsace Brut 2014

5 Joulukuu 2020

*Kaupallinen yhteistyö Rosa viini & ruoka / Cisa Drinks Oy* Hiljalleen olen jo alkanut pohtia uudenvuoden tarjottavia. Meillä on perinteenä aina avata pullo kuohuvaa, kuten monella muullakin, joten syötävä tulisi sopia kuohuvan kanssa. Olin saanut yhteistyön merkeissä pullon Bestheim Grand Prestige Crémant d' Alsace Brut 2014 kuohuviiniä ja lähdinkin pohtimaan sille sopivaa herkkua ja muistin jo pitkään suunnitelmissa olleet tempura jättikatkaravun pyrstöt. Tempura on japanilainen tapa friteerata kasviksia ja mereneläviä, jotka friteerauksen jälkeen nautitaan kuumana. Tässäpä nyt ohje viinivinkin kanssa uudenvuoden juhlintaan!

juhlaan kuohuviinille Uusivuosi viinivinkki Yhteistyö tempura jättikatkaravun pyrstöt

Lue koko juttu täältä »

Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »