Parhaat Ruokablogit

Kulinarismia mahan täydeltä

Paistetut jättikatkaravun pyrstöt ja Bergh Grüner Veltliner Organic 2019

16 Toukokuu 2020

*Viini saatu Rosa viini- ja ruokakerholta* Valkosipulissa, persiljassa ja sitruunassa marinoidut jättikatkaravun pyrstöt ja kylkeen sopivan viileää valkoviiniä, nam! Jotkut asiat vaan ovat hyviä yksinkertaisina. Jättikatkaravun pyrstötkään eivät vaadi kummoista käsittelyä, jotta niiden aito maku säilyy. Tämän kerran viinistä voit lukea jälleen postauksen lopusta. Jättikatkaravun pyrstöt 400g pyrstöjä (pakaste tai tuore) Marinadi 2 dl persiljaa hienonnettuna 1 sitruunan kuori ja mehu 1 dl oliiviöljyä ½ tl suolaa Sekoita marinadin ainekset, lisää pyrstöt marinadiin ja anna pyrstöjen maustua tunnin ajan jääkaapissa.

grillaus helppoa ja nopeaa jättikatkaravunpyrstöt viinivinkki Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »