Parhaat Ruokablogit

Kulinarismia mahan täydeltä

Kylmäsavulohirieskarullat ja Charles de Fère Crémant du Jura Brut

13 Toukokuu 2020

*Viini saatu Rosa viini- ja ruokakerholta* Kuten viimeisimmistä postauksista voi huomata, olemme jälleen jatkaneet yhteistyötä Rosa viini- ja ruokakerhon kanssa. Sain heiltä muutamia erilaisia viinejä, joiden seuraksi julkaisen erilaisia ohjeita. Tämän kerran viininä oli Charles de Fère Crémant du Jura Brut, jonka kylkeen halusin valmistaa lohta. Lohi on hyvä valinta kuohuviinille ja samppanjalle, yleensä ne sopivat hyvin yhteen, mutta jos olet epävarma tarkasta viinille sopivat makuparit Alkon luokitteluista. Kuivan kuplivan kanssa vähän rasvaisempi kala sopii yleensä oikein hyvin!

Alkuruoka helppoa ja nopeaa juhlaan Kala kuohuviinille viinivinkki Yhteistyö kylmäsavulohirieskarullat

Lue koko juttu täältä »

Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »