Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
1 Kulinarismia mahan täydeltä
Mansikka-fetaleivät
1 Marraskuu 2025
✨Hello, I'm in my sourdough era✨ Olen nimittäin viimeiset puoli vuotta opetellut hapanjuurileivontaa 😋 Olen leiponut monenlaista leipää, focacciaa (suolaisena ja makeana) ja pitsaa useita kertoja ja erityisesti pizzan ja leivän leivonta on ollut mieluista. Hapanjuurileivonta ei missään nimessä ole vaikeaa, mutta siihen on aina hyvä varata reilusti aikaa sillä nopeasti eivät hapanjuurileivonnaiset synny. Mutta maukkaita ne takuulla ovat! Enkä enää aio leipoa leipää tai pizzaa hiivan kanssa😝 Varaa pizzan leivontaan kaksi päivää aikaa. Ennen taikinan leivontaa hapanjuuri kannattaa ruokkia kahdesti ja käyttää leivontaan kun se on aktiivinen.
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien