Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
12 Marraskuu 2025
Alan hiljalleen olla jo joulumielellä ja halusin kovasti päästä leipomaan joulutorttuja, mutta niihin piti ehdottomasti keksiä tänä vuonna jotain vaihtelua. Rakastan klassista luumumarmeladia ja käytän sitä joulutorttuihin joka vuosi, mutta pitkään mielessä ollut päärynä-suolainen kinuskimarmeladi oli nyt kokeiltava. Näihin joulutorttuihin tulee täytteeksi vaniljatuorejuusto, joka tuo täyteläisyyttä sekä päällimmäiseksi herkullinen päärynä-suolainen kinuskimarmeladi💖 makuyhdistelmästä tuli ihana💖 Tuorejuusto-kinuskijoulutortut Torttutaikinaa Vaniljatuorejuustoa Dronningholm päärynä-suolainen kinuskimarmeladia Tomusokeria Leikkaa taikinalevyt neliöiksi ja sen jälkeen tähtitorttutyyliin eli tee viillot jokaiseen kulmaan kohti keskustaa...
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien