Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Vegaaninen kukkakaali-kuningatarjäätelö syntyi matkalla etsiessä huomisen ruokainnovaatioita

6 Lokakuu 2020

Syksyllä 2018 osallistuin Turun yliopiston funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen FoodiEx-tutkimushankkeeseen yhdessä muutaman muun ruokavaikuttajan, elintarvikealan asiantuntijan ja keittiömestarin kanssa. Vaikuttajakollegoina mukana olivat Kaikki äitini reseptit -blogin Nanna, Lyhyenä hetkenä -blogin Pia, Hannan soppa -blogin Hanna sekä Terveelliset herkut -blogin Tiina. Meidät oli jo aiemmin jaettu työryhmiin, jotka keskittyivät tuotekehitykseen oman raaka-aineryhmänsä puitteissa. Itse kuuluin kiertotalousryhmään, joka hyödynsi ideoinnissa kasvisjätettä, kuten kuoria, varsia ja suojalehtiä. Teimme reseptiikkatestejä mm.

FoodiEX glukoosisiirappi jäätelö kauravispi kestävä kehitys kukkakaali laktoositon marjasekoitus Nosto ruoka Vegaaninen Kuningatar kondensoitu kookosmaito kukkakaalijäätelö

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »