Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Vaalea hapanjuurileipä

8 Huhtikuu 2020

Harjoitukseni hapanjuurileivonnan saralla jatkuvat. Koska viimeksi käyttämäni leivontametodi vaikutti hieman työläältä halusin testata toista löytämääni tapaa, joka ei vaadi ihan niin pitkää aikaa, eikä edes vaivaamista. Ainoastaan kevyttä taikina kääntelyä. Tänä tapa leipoa sopi vallan mainiosti tällaiselle kotitoimistolla kökkivälle. Samalla tulee sopivasti noustua työpisteeltä hetkeksi taikinaterapian pariin.

grahamjauho hapanjuuri leipä leipäjuuri leivonta luomu Nosto ruisjauho ruoka vehnäjauho

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »