KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
                Perunasalaattikakku nakeilla tarjoilee vappuperinteitä retrohengessä
                
            
        
        
    15 Huhtikuu 2020
Mieheni äiti, entinen keittäjä, tapaa sanoa "Den som spar, har". Meilläkin talletetaan ylijäämälihoja pakkaseen ja kun "säästöjä" on tarpeeksi, laittaa Miki tulemaan tätä maailman parasta lihakastiketta ison satsin. Ylijäämälihaa syntyy mm. kun ostetaan vaikkapa tarjouksessa ollutta lihaa, jota ei käytetä kaikkea kerralla. Kotilihamestarimme vinkki onkin, että kannattaa aina ostaa esimerkiksi isompi paistipala tai kokonainen sisäfilee.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien