Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Mikin paras pitkään haudutettu lihakastike

15 Huhtikuu 2020

Mieheni äiti, entinen keittäjä, tapaa sanoa "Den som spar, har". Meilläkin talletetaan ylijäämälihoja pakkaseen ja kun "säästöjä" on tarpeeksi, laittaa Miki tulemaan tätä maailman parasta lihakastiketta ison satsin. Ylijäämälihaa syntyy mm. kun ostetaan vaikkapa tarjouksessa ollutta lihaa, jota ei käytetä kaikkea kerralla. Kotilihamestarimme vinkki onkin, että kannattaa aina ostaa esimerkiksi isompi paistipala tai kokonainen sisäfilee.

arkiruoka Gluteeniton Hävikkiruoka kastike Liha liharuoka naudanliha Nosto paisti pataruoka ruoka filee

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »