Parhaat Ruokablogit

Kulinaari-ruokablogi

Testissä parhaat riistaviinit peura carpacciolle ja -padalle

10 Joulukuu 2019

Postaus on toteutettu yhteistyössä Viinilinnan ja Viltgårdenin kanssa. Riista on aina ympäristöystävällisin valinta kun syöt lihaa. Kotimainen riista on puhdasta ja sopii kaikkeen ruoanlaittoon ympäri vuoden tuotetun lihan tapaan. Vähärasvaisena se myös säilyy pakastimessa jopa kaksi vuotta. Viltgårdenin riistaliha on metsästetty kestävästi riistakantoja kunnioittaen.

carpaccio Liha liharuoka Nosto peura punaviini Riista ruoka samppanja tasting Valkohäntäpeura Viini viinilinna Yhteistyö Alko Oy Samuil Angelov viinikirja viinin maistaminen Viltgården

Lue koko juttu täältä »

Kulinaari-ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »