Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Suomalaista ruokakulttuuria maailmalle: riistapata ja puikulaperunasose

15 Tammikuu 2019

Vaikka olenkin kirjoittanut blogiin vuosikaudet, on ihan eri asia alkaa tuottaa tekstiä tuon tyyppiseen julkaisuun. Alkukankeuden jälkeen kaikki sujui kuitenkin hienosti. Hyvin suunniteltu konseptointi ja työryhmän yhteishenki kantaa pitkälle. On todella hienoa päästä tällaisen tapahtuman kautta viemään suomalaista ruokakulttuuria maailmalle. suolaa Kuori puikulaperunat ja keitä suolalla maustetussa vedessä hieman ylikypsiksi.

foodlover.fi grüne woche Liha liharuoka metsästys perunamuusi puikulaperuna Riista riistapata ruoka Ruokakulttuuri Suomi uuniruoka villiruoka

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »