Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Nopeat perunarieskat, myös gluteenittomana

26 Tammikuu 2019

Viikonlopun aterialta yli jäänyt perunamuusi muuntui nopeasti uuteen herkumpaan muotoon perunarieskoiksi. Itselläni ei sattunut olemaan kaapissa ohrajauhoja, vaan gluteenitonta jauhoseosta. Kummallakin onnistuu. Uunituoreet perunarieskat maistuvat teen kanssa ja päälle voi yksinkertaisimmillaan sipaista voita tai margariinia. Kokeile myös muita maukkaita levitteitä.

foodlover.fi Gluteeniton gluteeniton jauhoseos leivonta levite Nopeat ja helpot peruna perunamuusi perunarieskat Pikkusuolaiset ruoka tähderuoka

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »