Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Säväyttävän salmiakkinen Turkinpippuri pannacotta

24 Maaliskuu 2018

Pannacotta on siitä hyvä jälkiruoka, että muunnelmia voi tehdä rajattomasti sen mukaan mitä on saatavilla. Tämäkin herkullinen Turkinpippuri pannacotta syntyi kaapista löytyneestä Fazerin Tyrkisk Peber -rouheesta ja Tampereen joulumarkkoinoilta hankkimastani salmiakkisiirapista. Yksinkertaista ja taatusti hyvää! Katso myös muut helpot pannacotta-reseptit: Pannacotta ja vadelmacoulis Passion pannacotta Helppo kardemumma pannacotta Salmiakki pannacotta 2 liivatelehteä 5 dl kuohukermaa 2 rkl sokeria 0,5 tl jauhettua vaniljatankoa 2-3 rkl salmiakkisiirappia Tyrkisk Peber -rouhetta Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen n. 10 minuutiksi.

Fazer foodlover.fi Jälkiruoka leivonta Makeat ruoka salmiakki turkinpippuri Tyrkisk Peber

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »