Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Lukijan toivereseptinä alle vartin pinaatti-ricotta-lohipasta

5 Huhtikuu 2018

Aktiivinen lukijani lähestyi minua taannoin resepti-ideapyynnöllä. Hän haluaisi tehdä hyvän lohipastan, mutta tuoreesta lohesta – ei kylmä- tai lämminsavulohesta. Ja jotain muutakin siinä voisi olla, mutta mitä? Tartuin haasteeseen oikein mielelläni ja teinkin reseptin vähän extempore yhtenä arki-iltana. Taas niitä kauppareissuja, joille lähdetään ilman minkäänlaista hajua mitä tekisi ruoaksi.

arkiruoka babypinaatti foodlover.fi Gluteeniton Juusto Kala kalaruoka kirjolohi lohi Nopeat ja helpot pasta pinaatti ricotta ruoka

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »