Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Roomalainen juustotorttu eli Crostata di Ricotta

15 Huhtikuu 2018

Tänä digitaalisuuden aikana ei ole mitään rentouttavampa kuin panna koneet kiinni ja ottaa hyllystä valikoima keittokirjoja selailuun. Tällä kerralla valikoin erityisesti kokoelmani vanhempia helmiä. Tämä roomalainen juustotorttu kiinnitti heti huomioni ja sai hymähtämäänkin hieman ajalle jolloin kirja oli tehty. Silloin ei oletusarvoisesti ollut ricottaa juustohyllyssä ja ruokatoimittaja oli näppärästi vaihtanut sen raejuustoon. Ihan pätevä neuvo kyllä vielä tänäänkin, sillä en minäkään lähimmästä K-marketista sitä ricottaa löytänyt.

appelsiinimarmeladi crostata foodlover.fi Italia italialainen juustokakku leivonta Makeat leivonnaiset mantelilastu Marsala Nopeat ja helpot Piirakka Piiras raejuusto rahka ricotta ruoka torttu

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »