Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Romesco-pasta

29 Elokuu 2023

Testasimme Philips XXL -airfryeriamme paprikoiden paahtamiseen ja kalttaamiseen ja sehän osoittautui oikein onnistuneeksi kokeiluksi. Videon voi katsoa Kulinaarin Instan Reelseistä. TikTokista tai YouTube-kanavalta. Ja koska paahdettuja paprikoita tuli testailun tuloksena jonkin verran, syntyi niistä mieheni käsissä yhden lempikastikkeemme inspiroimana romesco-pasta. Kun kerran oltiin paahtamisen makuun päästy, paahdettiin airfryerilla myös valkosipuli (200 astetta, 30 min), paprikat ja punainen chili (200 astetta,15 min).

chili Gluteeniton Juusto kastike kasvisruoka manteli mutti oliiviöljy paprika parmesaani pasta Valkosipuli Vegaaninen kalttaaminen Verdurine kasvistahna

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »