Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Pääsiäisen pupukakku

7 Huhtikuu 2020

Tämän vuoden pääsiäiskakku kasattiin klassisen käpykakun muodon ja makumaailman ympärille. Hyvä sokerikakkupohja, hieman vadelmahilloa ja reilusti voikreemiä! Kuorrutukseen käytin nyt sokerimassaa, koska sitä sattuneesta syystä sattui olemaan käsillä. Itse en voi sietää sokerimassan makua saati hajua ja käyttäisin mieluummin tässä marsipaania. Mutta kukin makunsa mukaan.

juhlat Kakku leivonta marsipaani Nosto pääsiäinen ruoka sokerimassa tomusokeri vadelmahillo voi voikreemi sokerikakkupohja

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »