Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Nopea ja herkullinen jokirapuröra

27 Joulukuu 2019

Juhlapyhiksi, illanistujaisiin ja usein muutenkin kaipaa nopeita ja maistuvia pikkusuolaisia tarjottavia. Jokirapuröra on meillä yksi tällainen luottoresepti, joka ei petä koskaan. Sain tänä jouluna rakkaalta ystävältäni ja bloggaajakollegaltani Tinskulta joulukukkana hänen valmistamaansa ihanaa saaristolaisleipää, jonka kanssa nautimme jokirapuröraa joulunpyhinä. Vinkki: Valitse tarpeeksi rasvaista smetanaa niin se vaahdottuu. Rasvaa täytyy olla päälle 30%, aivan kuten kuohukermassa.

Alkuruoka äyriäiset jokirapu kirjolohenmäti mäti Nopeat ja helpot Nosto Pikkusuolaiset ruoka Saaristolaisleipä Seurusteluruoka smetana Tabasco rapuröra Foodmarket Herkku

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »