Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Lämmintä parsa-perunasalaattia ja ankkaa portviinikastikkeella

23 Toukokuu 2021

Laitettiin kaksi sesongin herkkua samaan kun ukko toi kauppareissulta parsanipun ja kotimaisia uusia perunoita. Aika kallisarvoisia palleroita vielä tässä vaiheessa, mutta kerrankos sitä herkutellaan. Mies teki näistä kädenkäänteessä herkullisen lämpimän perunasalaatin ja minä valmistin yhtä bravuuriamme, ankkaa ja mustaherukka-portviinikastiketta. Tätä herkkua tehdään vielä monta kertaa kunhan saadaan kohta sitä kotimaista parsaakin pöytään. Ankkaahan voi tehdä myös herkullisella vadelmakastikkeellatai lakritsikastikkeella.

kastike kasvisruoka Liha liharuoka Lisuke Nopeat ja helpot Nosto parsa perunasalaatti punaviini ruoka sesonki uudet perunat Viini lämmin perunasalaatti

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »