Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Se paras vegaaninen kinuski leivontaan ja jälkiruokiin

31 Toukokuu 2021

Testasin kinuskin pohjaksi myös pelkästään makeutettua kondensoitua kookosmaitoa, jonka kuumensin ja suurustin karamellisoinnin ja jäähdytyksen jälkeen maissitärkkelyksellä. Juuri valmistuttuaan tämän kinuski toimi ok, mutta tuotteen sokeri alkaa kiteytyä tuotteen jäähtyessä, jolloin rakenne muuttuu. Eikä tämä versio kestänyt myöskään uudelleen lämmitystä kovin hyvin. 2,5 dl Oatly iMat Visp tai Oatly iMat Ruokaan ruoanlaittovalmistetta 2 dl fariinisokeria 4-5 rkl maissitärkkelystä 1-2 rkl vettä Ota 0,75 dl Oatly iMatia erikseen ja sekoita siihen vettä ja maissitärkkelys. Valmista kinuski keittämällä miedolla lämmöllä Oatly iMat Vispiä ja fariinisokeria paksupohjaisessa kasarissa 15 minuuttia.

kasvisruoka kinuski leivonta Maidoton Nopeat ja helpot Nosto ruoka Vegaaninen vegaaninen kinuski jälkiruokastike maissitärkkelys

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »