Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Klassikko lohturuoka Tuna Caserole eli tonnikala-pastavuoka

19 Syyskuu 2018

Tuna Caserole on pala aidointa Amerikkaa jos mikä. Laatikkoruoat tulivat Amerikassa 1950-luvulla erittäin suosituiksi, koska ne olivat halpoja ja nopeita valmistaa. Pääasiallisesti niiden raaka-aineina käytettiin kuiva-ainekaapista helposti löytyviä keittotiivisteitä tai pakasteita, säilöttyjä kasviksia, säilyketonnikala, riisiä, nuudeleita tai pastaa. Herkullisen aterian sai pöytään puolessa tunnissa. Tonnikalavuoan resepti vaihtelee paikasta toiseen, mutta perinteiseen Tuna Caseroleen kuuluvat munanuudelit, hienonnettu sipuli, cheddarraaste, pakasteherneet, säilyketonnikala, herkkusieni- tai sellerikeitto, herkkusieniviipaleet sekä pinnalla murskatut perunalastut.

Amerikka Campbell´s foodlover.fi herkkusienikeitto Kala kalaruoka klassikko Laatikkoruoka Lohturuoka nacho pasta pastavuoka perunalastu ruoka säilyke seafood tonnikala uuniruoka

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »