Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Mandariini-Madeleine-leivokset

28 Syyskuu 2018

" - leivoksesta sinänsä ei tullut minun mieleeni mitään ennen kuin olin maistanut sitä. - - Mutta heti kun kakunmurut ja tee koskettivat kitalakeani, minä hätkähdin, jännityin ja tarkkasin mitä eriskummallista minussa tapahtui. Minut oli vallannut, eristänyt suloinen nautinnon tunne, ja ilman mitään näkyvää syytä. " Madeleinet leivotaan erityisen pellin tai muotin avulla, joilla saadaan leivoksille ominainen simpukkamuoto. Itse ostin näin alkuun vain yhden 12 kappaleen pellin, mutta suosittelen hankkimaan saman tien pari.

extra virgin oliiviöljy foodlover.fi leivonta Madeleine-leivokset madeleine-pelti mandariini-oliiviöljy ranskalainen Roiniset Oy ruoka

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »