Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Kirsikka-ananaskeikaustäytekakku yhdistää kaksi kakkuklassikkoa

6 Heinäkuu 2019

Ananaskeikauskakku on todellinen lapsuuteni klassikkoleivonnainen 70-luvulta ja Victoria Sponge Cake on vastaavasti kaikkien rakastama brittileivonnainen aina 1800-luvulta. Tämän kakun reseptinlöydettyäni sitä oli päästävä kokeilemaan viipymättä. Kakussa on jotain hyvin kesäistä, vaikka en ananaksia kesähedelmiksi mielläkään. Jotenkin vain mieleen tulivat heti kesän puutarhajuhlat ja kahvikutsut. Ananaksen tilalla voi hyvin käyttää myös omenaa tai päärynää.

ananas foodlover.fi Hillo Kakku Keikauskakku kirsikka leivonta Nopeat ja helpot ruoka täytekakku Victoria Sponge Cake

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »