Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Kiinalaisen uuden vuoden menu Tomi Björkin tapaan Pauligin kokkikoulussa

5 Helmikuu 2021

Yhteistyössä Pauligin kanssa Osallistuin Pauligin virtuaaliseen kokkikouluun, jossa valmistimme Tomi Björkin ideoiman kiinalaisen uuden vuoden kasvismenun. Mestari itse oli myös tilaisuudessa läsnä etäyhteydellä Australiasta. Kokkikoulun vetivät Suomen päästä Pauligin keittiömestari Petteri Kanerva ja viestintäpäällikkö Pirjo Hästbacka. Tämän vuoden yksi ruokatrendeistä on maailman maut kotikeittiössä ja erilaiset pippurit ovat erinomainen ja helppo tapa tutustua uusiin makumaailmoihin. Ovathan erilaiset pippurit myös maailman käytetyimpiä mausteita.

Jälkiruoka kasvisruoka kiinalainen kokkikoulu kurkku kurpitsa mausteet menu Nosto nuudeli nyhtökaura pikkelöinti Pippuri ruoka veriappelsiini paulig Tomi Björk

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »