Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Juhlava sitruunakääretorttu, myös gluteeniton

24 Kesäkuu 2019

Yksinkertainen on kaunista – sekä maussa että esillepanossa. Tämä helppotekoinen ja tyylikäs kääretorttu on itseasiassa hävikkileivontaa, sillä käytin pois jääkaapista vispikerman ja sitruunatahnan loput sekä aiemmista leipomuksista yli jäänyttä, pakastettua sitruunavoikreemiä. Käytin sitä vappuna sitruunaisessa donitsikakussa. Peruskääretorttupohja on erittäin nopea ja helppo valmistaa ja sen sisään pystyy kätkemään melkein mitä vain! Tällä kerralla mautoin pohjan sitruunankuorella ja vaniljalla.

foodlover.fi Gluteeniton kääretorttu koristelu leivonta Lemon Curd Nopeat ja helpot ruoka sitruuna tähderuoka voikreemi Flora Kuohu tähdeleivonta

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »