Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Herkullinen vaniljainen raparperi-kardemummahillo

4 Heinäkuu 2019

Tämän kesän raparperisesonki alkaa vähitellen olla ohi, mutta vielä ehtii hyvin nauttimaan herkuista ja tietysti satoa kannattaa säilöä talven varalle eri tavoin. Jos omassa pihassa ei raparperi rehota, ainakin marketeista löytyy vielä varsia. Sieltä minäkin hommasin omani. Pakkasesta on kiva ottaa talvella valmista raparperipalaa kesästä muistuttamaan. Kuten olen aiemminkin sanonut, kardemumma ja vanilja ovat oivallisia raparperin maustajia.

dansukker foodlover.fi Gluteeniton Hillo kardemumma kasvisruoka leivonta Nopeat ja helpot Raparperi raparperihilloke ruoka säilöntä vanilja Vegaaninen minihillosokeri

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »