Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Helppo pannupihvi sienikastikkeella

2 Marraskuu 2021

Pannupihvi on todellinen jauheliharuokien klassikko. Perinteisesti jauhetusta naudanlihasta ja kermasta valmistetut pihvit maustetaan valko- ja maustepippurilla sekä maustekastikkeella, muotoillaan paksuhkoiksi pihveiksi ja kypsennetään paistipannulla. Pannupihvin lisukkeena tarjotaan esimerkiksi ruskeaa kastiketta tai ruskistettua ja lihaliemessä haudutettua sipulia sekä kuorellisia keitinperunoita. Tämä Mikin sunnuntaipäivälliselle tekemä herkullinen pannupihviresepti on nopeatekoinen ja sen seuraksi valmistui kermainen sienikastike suppilovahveroista. Muina lisukkeina pieniä säilyke punajuuria ja maustekurkkuja.

Gluteeniton Jauheliha kastike Liha liharuoka sienet suppilovahvero pannupihvi

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »