Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Sitruuna-kurkuma risotto, paistettua lohta sekä viinivinkki

7 Marraskuu 2021

Tämän lauantai-illan kokonaisuuden syntyyn vaikutti edellisen illan dramaattinen poskihampaan halkeaminen. Risotto oli alunperinkin suunnitteilla lauantain alkuruoaksi, mutta mieheni jouduttua tapaturman johdosta hampaanpoistoleikkaukseen, meni illan menukin uusiksi. Päädyimme yhteen annokseen, jossa yhdistyvät herkullinen risotto sekä mehevä lohi. Koska päivä oli muutenkin tarpeeksi tapahtumarikas, oli ruoan kanssa otettava vähän rennommin – kuitenkaan mausta tinkimättä. Risotto on yksi niitä ruokia, jotka olen oppinut valmistamaan vaikka silmät kiinni.

Gluteeniton italialainen Kala kalaruoka kurkuma lohi risotto sitruuna valkoviini Viini viinilinna

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »