Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Helpot vegaaniset ja gluteenittomat rieskat

23 Toukokuu 2019

Nämä gluteenittomat ja vegaaniset rieskat on helppo valmista vaikka iltateen kanssa tarjottavaksi. Rieskojen päällä maistuvat erilaiset omatekoiset levitteet. Tässä reseptissä kokeilin myös ensimmäistä kertaa kikhernejauhoja (gram-jauhot), jotka ovat oivallinen kananmunan korvaaja sidosaineena vegaanisissa leivonnaisissa sekä ruoanlaitossa. Kokeile vaikka kasvispihveissä tai valmista munatonta munakasta. 6 dl perunasosetta 1 dl vettä 2,5 gluteenitonta jauhoseosta 1 dl kikhernejauhoa 1 tl psylliumia 1,5 tl Maldon-merisuolahiutaleita hienonnettuina 1-2 rkl kasviöljyä Lämmitä uuni 250 asteeseen.

foodlover.fi Gluteeniton gluteeniton jauhoseos kasvisruoka kikhernejauho leivonta Maidoton Maldon-suola Munaton Nopeat ja helpot peruna psyllium Rieskat ruoka Vegaaninen Viljaton gram-jauho

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »