Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Helpot Cheddar-ruohosipuliskonssit, myös gluteenittomana

29 Toukokuu 2019

Sateisena päivänä on mukava leipoa jotain helppoa ja nopeaa. Tällä kerralla syntyi superherkullisia cheddar-ruohosipuliskonsseja ja sehän tarkoittaa sitä, että on laitettava myös teevesi tulelle. Näihin skonssehin käytin Jukolan juuston Aito Cheddar Originaalia joka antaa juuri oikeanlaisen pehmeän cheddarinmaun. Tuore ruohosipuli tuo raikasta keväistä twistiä. Kannattaa kokeilla näissä muitakin tuoreita yrttejä.

afternoon tea Aito Cheddar foodlover.fi Gluteeniton gluteeniton jauhoseos Jukolan juusto Juusto leivonta marmeladi Nopeat ja helpot Pikkusuolaiset ruohosipuli ruoka scones Skonssit yrtit

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »