Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Helpot latva-artisokka-tryffelirosotto ja chili-jättirapulinguine viinivinkkeineen

28 Syyskuu 2020

Yhteistyössä Viinilinnan kanssa. Viimeksi aloitimme italialaisen aterian antipastojen kera ja seuraavaksi tarjolla ovat Primi eli väliruoat, joiden on tarkoitus on viedä varsinainen nälkä. Väliruokana nautitaan yleensä pastaa tai risottoa. Se voi myös olla keitto tai polentaa. Omalla ateriallamme on tarjolla sekä pehmeän aromikasta latva-artisokka-tryffelirirottoa, että keskitulista jättirapulinguine-pastaa.

äyriäiset chili Jättikatkarapu kasvisruoka latva-artisokka linguine Nosto oliiviöljy pasta risotto Roiniset Oy roseeviini ruoka tryffeli valkoviini Viini viinilinna peperoncino

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »