Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Turkkilaiset adana-kebabit

6 Syyskuu 2020

Totta tosiaan, nämähän maistuivat ihan turkkilaisilta. Oikeastaan reseptiin ei kuulunut kuin karitsan jauhelihaa, mutta kun pakkasessa sattui olemaan rippeet yhdestä vanhasta naudan jauhiksesta, niin päätin upottaa nekin tähän taikinaan. Kebabit olivat erinomaisia, ja minä keitin niiden ja jogurtin lisäksi vielä porkkanoita ja otin pakastimesta palan kesäkurpitsa-sitruunagalettea. Ainekset: 400 g karitsan jauhelihaa 150 g naudan jauhelihaa 2 sipulia 1 tl chilirouhetta 3 valkosipulinkynttä 1 nippu lehtipersiljaa 1 vihreä paprika 2 kananmunaa suolaa mustapippuria Tarjoiluun: maustamatonta jogurttia Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Silppua lehtipersilja.

Jauheliha Lammas

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »